konie,
Home Jeździectwo Kursy i szkolenia Jak przygotować siebie i konia do pierwszego startu w rajdach konnych
24 | 11 | 2024
REKLAMA
Menu:
REKLAMA
Działy
REKLAMA1
REKLAMA
Polecamy:
REKLAMA

Jak przygotować siebie i konia do pierwszego startu w rajdach konnych Drukuj Email
Jeździectwo - Kursy i szkolenia
Czwartek, 11 Czerwiec 2015 12:50
4 lipca w Malichowie odbędzie się szkolenie pt. Jak przygotować siebie i konia do pierwszego startu w rajdach konnych. Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych dyscypliną sportowych rajdów konnych.

Szkolenie: JAK PRZYGOTOWAĆ SIEBIE I KONIA DO PIERWSZEGO STARTU W RAJDACH KONNYCH
Szczegóły na stronie: www.atelierszkolenia.pl
TERMIN: 04.07.2015 (sobota)
MIEJSCE: DOLINA GAWORA, 46-380 Dobrodzień - Malichów, ul. Chłopska 8, woj. opolskie

DLA KOGO: szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych dyscypliną sportowych rajdów konnych, w towarzyskich zawodach rajdowych może wystartować każdy i dlatego chcemy Wam ułatwić zadanie i przedstawić w prosty sposób zasady tej dyscypliny i odpowiedź na najbardziej nurtujące Was pytania: co to jest bramka weterynaryjna, jakie koń powinien mieć tętno i jak się je mierzy, jaki strój i rząd dla konia jest potrzebny, kask czy kapelusz kowbojski, co to jest pole serwisowe i serwis, dlaczego konie rajdowe polewa się wodą. Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź na naszym szkoleniu, a najbliższe zawody w Dolinie Gawora już 19.09.2015

PROGRAM:

Czym są sportowe rajdy konne
Od czego zacząć przygotowanie do pierwszych startów
Zasady startu i zachowanie się na trasie
Badanie konia na bramce weterynaryjnej
Zasady punktacji
Jak prowadzić trening
Rząd konia rajdowego, sprzęt jeździecki i ubiór zawodnika
Zajęcia praktyczne

KOSZTY: Uczestnik szkolenia - 40 zł cena obejmuje uczestnictwo w zajęciach teoretycznych i praktycznych, serwis kawowy i materiały szkoleniowe.

ZGŁOSZENIA: pisemne zawierające imię, nazwisko, adres, telefon i adres e-mail proszę wysyłać do dnia 29.06.2015 na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
 


Polityka cookies
2.318